Cenforce Soft 100 mg

3800 Ft31490 Ft

599db készleten ✔️

Kiszerelés Ár
2 szem 3800
4 szem 5090
10 szem 6090
15 szem 9190
20 szem 12590
30 szem 18990
50 szem 31490

 

Leírás

Ellaposodott a szexuális élete? Többet szeretne nyújtani szexpartnerének az ágyban vagy feszült új partner esetén? Mindig ugyanaz ismétlődik és most arra vágyik, hogy valami több, valami extra történjen végre és úgy gondolja, hogy ehhez segítségre van szüksége?

Nagyon sokan vannak ezzel így, ne érezze magát emiatt frusztráltnak! A megoldás most itt kínálkozik Ön előtt!

A Cenforce soft 100 egy olyan tökélyre fejlesztett potencianövelő, amelynek hatóanyaga a szildenafil, amelyet a Viagra kapcsán már ismerhet, csupán könnyen elporladó lágy és finom rágótabletta formájában, erre utal a soft kifejezés is.

Bizonytalan afelől, hogy Önnek való-e a potencianövelő használata? Vannak, akik ódzkodnak tőle, mert a következőktől félnek:

 1. nincs potenciagondjuk, csak teljesítményfokozásnak szeretnék: nem gond, arra is tökéletes megoldást kínál.
 2. félnek, hogy tabletta nélkül már nem lesznek képesek ugyanolyan erekcióra, mint korábban hosszútávú használat esetén: nincs ilyen jellegű tapasztalat, ugyanarra lesznek képesek a tabletta használata után, mint azelőtt.

Mindenekelőtt óvatosságra kell, hogy intsük. Több olyan online patika is kínál eladó Cenforce soft 100 mg tablettát, amelynek a minősége erősen hagy kivetnivalót maga után. Nem az eredeti, Centurion Remedies Gyógyszergyártó Vállalat által előállított terméket forgalmazza, hanem annak egy kópiáját, amelynek a használata számtalan kockázatot hordoz magában.

Ha szeretné felvértezni magát minden fontos információval, amit tudni kell a biztonságos Cenforce soft vásárlás rejtelmeiről, akkor nézze meg tájékoztató leírásunkat, mert abban minden fontos dolgot megtalál!

Szeretne biztosra menni és nem aggódással telve rendelni? Megbízható boltként a következő előnyöket kínáljuk Önnek:

 • pénzvisszafizetési garancia: felelősséget vállalunk, hogy minden webshopunkban eladó Cenforce Soft 100 mg termékünk eredeti és megvásárlása esetén valós hatást fejt ki, így nincs félnivalója, de ha mégis gondja adódna, akkor élhet a lehetőséggel.
 • garancia a gyors és diszkrét szállításra: nem kell várakoznia sokat, mert 1-2 munkanapon belül országosan minden Cenforce rágótabletta rendelés teljesítésre kerül, diszkrét csomagolásban, ha a rendelés munkanapon, délig megtörtént.
 • a nap 24 órájában írhat nekünk ügyfélszolgálatunkon keresztül, ha kérdése vagy észrevétel adódna; a leveleket folyamatosan nyomon követjük és gyors, szakszerű válasszal segítjük döntését

Nálunk nincs plusz utánvét kezelési költség, ha nem szeret előre fizetni, akkor bátran választhatja a készpénzes fizetést! Próbálja ki online patikánkat, ahol a legjobb ár-érték arányban tud vásárolni, mindezt biztonságos feltételek között!

Hatása

 

Milyen hatással van szervezetére a szildenafil?

A kb. 60 perces felszívódást követően, szexuális stimuláció hatására a hímvesszőben található simaizomzat ellazul, vérbőség jön létre a barlangos testek környékén, aminek köszönhetően létrejön és tartósan fenn is fog maradni a merevedés.

 

Milyen további előnyökkel jár a használata?

Átmeneti méretnövekedés is elérhető vele, illetve csökken a két aktus közötti úgynevezett regenerációs időszak, így nagyobb élvezettel és hamarabb hódolhat újból az élvezeteknek.

Valósítsa meg azt, amiről eddig csak fantáziált! Itt a lehetőség, hogy szexuális álmai megvalósításra kerüljenek!

 

Használata

 

 • naponta egynél több tablettát ne vegyen be
 • legalább 60 perccel aktus előtt vegye be, mert a felszívódási idő 60-70 perc
 • 5-8 órán keresztül kifejti jótékony hatását
 • kerülje el a következők fogyasztását:
 • zsíros ételek (csökkentik a hatóanyag felszívódásának képességét)
 • alkohol, – és drogok
 • magas koffeintartalmú italok
 • grapefruit gyümölcslé

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

Mellékhatások előfordulása csekély esetszámban történik és akkor sem kell különösebben megijedni.

A következő enyhe lefolyású tünetekkel találkozhat a használat közben:

 • orrdugulás
 • szájszárazság
 • enyhe fényérzékenység
 • arc, – bőrpír kialakulása

Ha tartós panasza vagy allergiás reakciója lenne, akkor ne folytassa a tabletta szedését!

Mielőtt Cenforce soft 100 vásárlás mellett döntene, vegye számításba, hogy a következő esetekben konzultálnia érdemes a kezelőorvosával:

 • nitrát tartalmú gyógyszert szed (a nitrátok a szildenafillal hirtelen szédülést okozhatnak, mivel reakcióba képesek lépni egymással)
 • máj, – vese betegsége van
 • örökletes szembetegsége van
 • szív, – és érrendszeri megbetegedéssel kezelik vagy szívinfarktusa volt

 

Ha férfi potencianövelés, akkor a Cenforce rágótabletta 100 mg rendelés a megoldás! Olyan erővel lesz képes részt venni a szexuális játékokban, mint még soha azelőtt! Nyűgözze le párját is és induljanak el az élmények útján együtt!

 

Hatása

Olvassa el betegtájékoztatónkat, és tudja meg, hogyan hat a potenciafokozó termék! Szildenafil citrát az a hatóanyag, mely főként végzi azt, hogy pénisze extra kemény legyen.

Az intim tájékán fokozódik a vérbőség, és ezzel telítődik fel a barlangos test. Mivel az átlagos vérmennyiség többszöröse lesz, ezért kerül pénisze nagyobb átmérői állapotba, ami 4-8 óráig marad fenn. A szex végéig tartósan megmarad a merev hímvessző, mert az erek nem fognak tudni összeszűkülni, ezt a hatóanyag nem engedi meg.

Többszöri orgazmusa lesz férfiként, ami attól lehetséges, hogy gyorsul a készítménytől szervezetének regenerációja, ezért nem kell sok időt várni az újabb menetre. Kizárólag szexuális stimulációra indul be az erekciós folyamat, ez azt jelenti, hogy egy bevásárláskor, vagy hasonló tevékenységtől, nem indulnak be a folyamatok, emiatt a kellemetlen helyzetektől sem kell félnie.

Használata

Webshopunkban olcsó Cenforce 150 eladó recept nélkül, prémium minőségben, de ettől függetlenül is be kell tartania az adagolását, mert ha nem teszi, akkor kellemetlen tünetekkel is járhat!

A potencianövelő tablettát az előtt vegye be, mielőtt szexre kerülne sor, nagyjából 60-70 percet megelőzően. A tablettát pedig bő folyadékkal egyben kell lenyelnie. 150mg hatóanyag van egy tablettában, ennél többet sose használjon fel 24 órán belül.

Ha kevesebbet szeretne belőle bevenni, mert intenzívnek tartja hatását, vagy először fog élni a potenciafokozóval, akkor ezt természetesen megteheti, csak törje ketté a készítményt, és a felét nyelje le. Első használat során tökéletesen elegendő fél tabletta is.

Ezen folyadékokat ne fogyassza egyszerre a férfiasságnövelővel, alkohol, koffeines italok, grapefruit lé, illetve más citrusos üdítőitalok, és drogot se alkalmazzon mellette. A kiváló felszívódás által nagyon zsíros, olajos étkeket is kerülje, ehelyett egyen könnyű fogásokat, vagy ha bírja gyomra, akkor étkezés előtt nyelje le a tablettát.

Mellékhatások és ellenjavallatok

Szinte mellékhatások nélkül alkalmazható a készítmény, leginkább azok tapasztalják csak meg, akik többet használnak fel az ajánlott napi mennyiségből! Helyes potenciafokozót használóknak a legkevésbé szoktak mellékhatások megjelenni. Ha bármi elő is fordul, azt könnyen el lehet viselni, mert enyhék, és gyors lefolyásúak, orrdugulás, enyhe fényérzékenység, bőrpír, száraz száj.

Ismerje meg azokat az ellenjavallatokat, amikor a Cenforce 150 mg vásárlás tilos. Ezért a következő gyógyszerek használata esetében az egészsége érdekében ne rendelje meg a potencianövelő készítményt, antibiotikum, HIV vagy hepatitis C fertőzöttségre használt gyógyszerek, alfa blokkoló, proteáz inhibitor, egyéb PDE-5 gátló.

Illetve ezen betegségekben szenvedők sem élhetnek a rendeléssel, HIV vagy hepatitis C fertőzöttség, súlyos szembetegség, vesebetegség vagy májbetegség, szív,- és érrendszerrel összefüggő betegségek, vérnyomásos panaszok esetén.